Klikgebit Tandprotheticus Emmen tel:0591-612279

Klikgebit Zorg voor U

Klikgebit informatie

Klikgebit iets voor U?

Klikgebitten zijn de nieuwe kunstgebitten, omdat zij, nadat zij eenmaal zijn aangebracht veel comfort geven voor de dragers ervan. Een klikgebit is een voorziening in de mond die voor een deel vast in de mond zit en voor een deel uitneembaar is. Dit maakt de keuze of u voor een traditioneel kunstgebit of een klikgebit gaat soms moeilijker. Wij hebben de ervaring om u met de juiste keuze ofwel kunstgebit of klikgebit te helpen. Maak een afspraak voor een intake met ons of bel ons met uw vragen.

Meer informatie kunt u vinden op onze pagina over vragen wat u moet kiezen een Klikgebit of Kunstgebit? en op de meer algemene pagina over implantaten waar de klikgebitten onder vallen: Implantaat of u kunt een aantal voorbeelden bekijken Voorbeelden soorten klikgebitten

Voor het vaste deel moet de tandarts of kaakchirurg u natuurlijk behandelen en kunnen wij u ondersteunen. Wij nemen de tijd voor u om door te spreken wat u kunt verwachten en hoe u er zelf het best mee kunt omgaan. Een klikgebit moet voor langere tijd goed zitten; ons advies zal u op de langere termijn dan ook veel voordeel opleveren. U kunt ons alles vragen want wij zijn ervoor u te helpen.

Klikgebitten vragen mogelijk wat meer aandacht en ons systeem van nacontrole momenten, zorgt ervoor dat u langer profijt heeft van uw klikgebit.

Wij besteden erg veel zorg aan uw klikgebit en praten met u over de ondervonden problemen. Zie onderstaand voorbeeld van een real life behandeling van een van onze klanten met een klikgebit


Voor het weergeven van de inhoud op deze pagina is een nieuwe versie van Adobe Flash Player vereist.

Adobe Flash Player ophalen

Onze mondzorg richt zich op U en uw Klikgebit!

inclusief teksten klikgebit