Veenstra Tandprotheticus Emmen tel:0591-612279

Kunstgebit Zorg voor U

tandprothese expertise

Wat maakt Veenstra zo bijzonder?

Al sinds 1984 zijn wij specialist op de tandprothese mondzorg. Wij hebben in die jaren heel goed geleerd dat het om u, als klant, gaat. U zoekt naar een tandvervanging in de vorm van ofwel een tandprothese ofwel een gedeeltelijke gebitsprothese of kunstgebit en wilt daarbij goed geholpen worden in vertrouwen. Wij bieden dat.

Jong en oud, iedereen kan in aanraking komen met de noodzaak een tandprothese oplossing te moeten zoeken. Wij weten uit ervaring dat dat niet altijd even gemakkelijk is. Wij zetten al onze kennis en ervaring in om u daar zo goed mogelijk mee te helpen. We denken niet alleen met u mee, maar we luisteren naar uw vragen en wensen en vertalen die in wat er voor u maximaal mogelijk is.   

Dat doen wij door onze  expertise op het gebied van digitale technieken en het manueel maatwerk in te zetten voor wat voor u de beste tandprothese oplossing is om zo tot een perfect resultaat te komen. Wij hechten aan een prettige open behandeling, waarin u centraal staat en geven accurate mensgerichte eerlijke voorlichting.

Wij vertrekken vanuit uw wensen en mogelijkheden!

tandprothese AANPAK

Onze aanpak is gericht op kwaliteit en respect en dat  bereiken we vooral door:

  • Tijd en Aandacht
  • Altijd één behandelaar
  • Alles onder één dak
  • Kwaliteitsmateriaal
  • Opbouw Team
  • Beroepskwalificaties
  • Deskundigheidsbevordering
  • Vakontwikkeling 
  • Prettige (behandel) omgeving

Tijd en Aandacht

Wij beloven dat wij altijd ruim de tijd voor u nemen in het keuzeproces voor een tandprothese en bij de behandeling. Onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat intensief overleg met de klant het beste resultaat oplevert. Daarom betrekken wij u in alle stappen van het proces en luisteren wij graag naar uw eigen ideeën en inbreng over uw tandprothese. Zo bepaalt u bijvoorbeeld zelf de vorm, kleur en de stand van uw tanden. Dit gebeurt altijd in een sfeer van respect, vertrouwen en met alle aandacht. Wij zullen u eerlijk vertellen wat u kunt verwachten en of uw wensen op tandprothese gebied haalbaar en wenselijk voor uw situatie zijn. 

Altijd één behandelaar

Daarnaast bieden wij u de rust en zekerheid van contact met één tandprotese behandelaar. Zo hoeft u uw verhaal nooit meerdere malen te vertellen en bent u verzekerd van een persoonlijke benadering. Uw behandelaar is altijd volledig op de hoogte van uw situatie, en kan u dus direct helpen. Als familiebedrijf Veenstra Emmen hechten wij veel waarde aan deze manier van werken. De technologieën in onze branche mogen veranderen, maar onze klantgerichte aanpak zullen wij tot in de verre toekomst voortzetten.

Alles onder één dak

Naast onze tandprothese behandelpraktijk hebben wij ons eigen tandtechnisch laboratorium. Dit betekent dat wij vele tandvervangende voorzieningen (kroon, brug, kunstgebit, plaatje en klikgebit) zelf maken. In ons zeer compleet uitgerust laboratorium werken wij aan tandprotese oplossingen voor zowel tandartsen en hun klanten als voor de klanten die direct bij ons in de praktijk onder behandeling staan. 

U zult merken dat het erg prettig is dat wij uw gebitsprothese zelf maken. Wij werken in nauw overleg met u en door de korte lijnen kunt u snel en gemakkelijk bij ons terecht voor bijvoorbeeld reparatie aan uw kunstgebit of het onderhoud daarvan. Dat geeft rust en zekerheid, want uw tandprothese wordt, ook later, snel en gemakkelijk gerestaureerd. Dat ervaren de meeste klanten als zeer prettig. 

Tandprothese kwaliteitsmateriaal

Een prothese moet van goede materialen gemaakt zijn om een perfect resultaat te krijgen. Het materiaal moet mensvriendelijk, goed te bewerken zijn en moet lang meegaan. Wij werken UITSLUITEND met CE goedgekeurde materialen. Daarnaast houden wij de ontwikkelingen binnen onze branche nauwlettend in de gaten, zodat wij voor u altijd de hoogste kwaliteit kunnen bieden waar wij als professionals volledig achter kunnen staan.

Tandprothese Praktijk

Wij hebben ons team zo opgebouwd dat een aantal specialismen in de tandprothese mondzorg in huis zijn. Dat is belangrijk om soepel te kunnen werken en direct met elkaar te kunnen communiceren.

Wij hebben in onze Tandprothese Praktijk zowel een behandelpraktijk als een tandtechnisch laboratorium gevestigd.

In de tandprothetische behandelpraktijk wordt precies uitgezocht hoe het moet worden en in het tandtechnisch laboratorium wordt het volgens opdracht gemaakt. 
Een tandprothese aanmeten luistert nauw en de specialist die mag aanmeten en die een tandprothese mag vervaardigen heet een tandprotheticus.
Een tandtechnicus vervaardigt de tandprothese volgens de aanwijzingen en de opdracht. Er zijn bij ons maar liefst zeven tandtechnici werkzaam.  

Samen met onze overige medewerkers (ontvangstbalie, logistiek en administratie) die de praktijk draaiend houden, staan zij graag voor u klaar.

 


Tandtechnische Expertise Opbouwen.

Omdat het bij het voorzien van tandprothese oplossingen altijd om mensen gaat die wij helpen met deze nieuwe vervangende voorziening, is kwaliteit van het grootste belang en hechten wij aan beroepskwalificaties.

Kwaliteit die u direct kunt herkennen in uw contact met ons, maar ook door een aantal zaken waarin wij ons onderscheiden. Het tandprothese vak is een paramedisch beroep en dat betekent dat de overheid eisen stelt aan de beoefenaar van dat beroep en diens werkomgeving, de tandtechnische materialen en hulpmiddelen. Dat vinden wij een goede zaak en wij zijn dan ook op allerlei manieren betrokken bij de inhoud van het vak. Meer dan de overheid van ons vraagt, omdat wij dat zelf belangrijk vinden.

U bent verzekerd van onze kwaliteit. Wij voldoen ruim aan alle gestelde eisen op het gebied van kwaliteit en wij zijn aangesloten bij de branchevereniging. Wij zijn in het bezit van diverse keurmerken. Om in het bezit te komen én te blijven van deze keurmerken, worden wij met regelmaat gecontroleerd. Hierdoor worden wij continu aangezet tot verbeteringen en bent en blijft u verzekerd van onze kwaliteit op het vlak van de tandprothese.

Professionalisering van onszelf en onze medewerkers is belangrijk voor de kwaliteit die wij u leveren bij Veenstra Tandtechniek. Dat doen wij door regelmatig te scholen en de noodzakelijke beroepskwalificaties op peil te houden.
We hebben regelmatig intern team overleg en vakinhoudelijke besprekingen waarin b.v. nieuwe technieken of apparatuur wordt gedemonstreerd.
We hebben deskundigheidsbevordering door samenwerking met andere disciplines zoals tandartsen, kaakchirurgen, mondhygiënisten en andere mondverzorgende beroepen.
We zijn betrokken bij mondzorg behandelplannen voor ouderen en zorgafhankelijke mensen in zorgcentrum en verpleeghuis. Wij vinden dat belangrijk omdat een goede mondzorg en mondhygiëne een hele grote invloed heeft op de algehele gezondheidstoestand van mensen. Wij willen hieraan ons steentje bijdragen.

Vakontwikkeling Tandprothese

Vakontwikkeling van het tandprothese vakgebied, ligt ons heel na aan het hart. Wij vinden het belangrijk dat (onze) kennis wordt doorgegeven. Overdracht van kennis zit een familiebedrijf in het bloed. Van ouders op kinderen wordt de liefde voor het vak gedeeld. 

Maar het is ook belangrijk om het vak buiten de familie om door te geven. In ons team natuurlijk, maar ook aan jonge mensen die het vak willen leren. Leren van de tandprothese technieken doe je op school en zeker ook in de praktijk. Daarom zijn wij een erkend leerbedrijf voor de MBO Tandtechniek opleiding en werken we samen met de leerling aan de beroepskwalificaties die zijn vastgesteld. Wij doen dit begeleidingswerk op tandprothese vlak binnen ons tandtechnisch laboratorium met veel plezier al vele jaren lang.

Ook het leren op school zelf vinden we belangrijk. Mark Veenstra (zelf tandtechnicus en tandprotheticus) is als docent verbonden aan het Centrum voor Paramedische Studies Opleiding Tandprothetiek. Dit is een onderdeel van de Faculteit Gezondheidszorg van de Hogeschool Utrecht. Mark doet daar de coördinatie van de kliniek en commissiewerk om zijn kennis en ervaring te delen met jonge mensen die voor het vak van tandprotheticus kiezen.

Onze staf is onze kracht

Prettige behandelruimte

Naast de ruimte en de aandacht in de behandeling zelf is ook de ruimte waar u behandeld wordt en uw tandprothese wordt aangemeten van belang. In ons mooie, nieuwe pand zult u zich direct op uw gemak voelen. Onze drempel is laag, u kunt met al uw vragen terecht en wordt vriendelijk ontvangen.


In een centrale wachtruimte voorzien van stevige stoelen, literatuur en wifi kunt u rustig even zitten wachten en een kopje koffie gebruiken als u dat wilt.
We hebben gezorgd voor voldoende bewegingsruimte voor als u met loophulpmiddelen of in de rolstoel komt en we beschikken vanzelfsprekend over een invalidentoilet. De ruime parkeergelegenheid stelt u in staat om gemakkelijk en gratis te parkeren en u kunt er altijd ruim uitstappen.


We voldoen aan alle voorschriften en beschikken over twee ruime en lichte behandelkamers. Beide behandelruimtes zijn goed uitgerust en voorzien van ergonomisch gevormde behandelstoelen, waar u gemakkelijk in en uitkomt.


Hier kan in alle rust worden gesproken over het te bereiken resultaat als een combinatie tussen wat u wenst en wat vaktechnisch haalbaar is. Hier kunnen we goed bekijken waar uw klachten liggen en hoe we die zo goed mogelijk kunnen verhelpen.
Ons pand is beveiligd en is gemakkelijk bereikbaar. Natuurlijk zijn onze ruimten schoon en netjes en werken we volgens de (para) medische protocollen en aangegeven regels en richtlijnen.


U kunt er gerust op zijn. We gaan voor het maximaal haalbare op tandprothese vlak en zetten uw wensen daarin voorop.

TANDPROTHESE KWALITEIT = AANDACHT VOOR U EN HET VAK!

Site ontworpen door ABIO BV Plecht 38, 1319 BD Almere http://www.abio.nl